Visma och Cope | Kommunresurs ingår samarbetsavtal

2023-07-01

Visma och Cope | Kommunresurs ingår samarbetsavtal

Cope | Kommunresurs och Visma ingår samarbetsavtal

Vi är glada att berätta att Cope | Kommunresurs och Visma har tecknat ett samarbetsavtal. Det innebär att plattformen Kommunresurs nu än mer sömlöst kan integreras med Vismas lösningar. Samarbetet och integrationen gör det möjligt för Kommunresurs kunder att enkelt använda Vismas marknadsledande programvaror för ekonomi. Genom att förenkla integrationen minskas komplexiteten och tidsåtgången för kunder som använder båda systemen, vilket ytterligare förenklar och effektiviserar processer.

"Vi är glada över samarbetet med Visma och ser nu fram emot att erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar. Den här integrationen är ett stort steg framåt för oss och gör det möjligt för våra kunder att dra nytta av både Kommunresurs och Vismas styrkor," säger COPE | Kommunresurs VD Andreas Hasselquist. ”Med detta samarbete stärks Kommunresurs position på marknaden ytterligare, samtidigt som kunderna kan dra nytta av de fördelar som en smidig integration med Vismas lösningar innebär”, avslutar Andreas.

Anna Axwik, Product Marketing Manager, på Visma Publitech säger i ett uttalande att då Kommunresurs, precis som Visma Publitech, har ett tydligt fokus på offentlig sektor ökar nu nyttan ytterligare för våra gemensamma kunder. Hon fortsätter ”det här är en stor nyhet för Visma och våra kunder. Våra användare kommer nu att kunna använda Kommunresurs program än mer sömlöst, då företaget i och med detta blir Vismas förlängda arm vad gäller exempelvis bokslutsprogram. Det gör att våra kunder nu kan lägga än mer fokus på rätt saker, det vill säga kvalitén i verksamheten”.

Mer information kommer i en nära framtid!

För frågor till COPE | Kommunresurs kontakta:

andreas.hasselquist@kommunresurs.se

johanna.hafstrom@kommunresurs.se

För frågor till Visma kontakta:

anna.axwik@visma.com

Alternativ text
Update cookies preferences